1996 óta folyamatosan a vevők szolgálatában állunk, mert számunkra ők a legfontosabbak- mondta a Hajdú- Bihari Naplónak Makszim Imre, a Honvéd utcai Nyomtatvány Centrum tulajdonosa, ahol Napló-hűségkártyával nagyon kedvező a vásárlás.

A tulajdonos büszkén számolt be arról, hogy két éve teljesen megújlt az üzlet, ahol nem csak kicserélték a berendezéseket, de kibővítették a termékválasztékot is. 

Számos szolgáltatásleporello_zlet


A nyomtatványok értékesítése jelenti továbbra is a fő profilt, de az irodaszerek és iskolaszerek teljes választékát is megtalálják itt vásárlóink. A hűséges Napló-előfizetők részére a nem akciós termékek illetve szolgáltatások (fénymásolás, spirálozás, díszcsomagolás, bélyegző és névjegykártya készítés) árából 15 százalékos kedvezményt biztosítunk. Itt említem meg, hogy az augusztusi tanszervásár alatt üzletünkben iskolakezdési utalványokat is elfogadunk – mondta a vezető, aki a „hűségben” eltelt évek alatt igen kedvező tapasztalatokat szerzett. – A regisztrált vásárlóink részére a kedvezményt automatikusan adjuk, melyet nagyon szeretnek – jegyezte meg Makszim Imre, aki maga is tíz éve elő-fizetője lapunknak. – Kedvelem, amikor olyan cikk jelenik meg, amelyik a város illetve a megye közéleti embereinek a hétköznapjaival foglalkozik – avatott be.