Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbi vásárlási feltételeket szíveskedjen alaposan átolvasni:

1./ Általános feltételek

1.1./ Az eladó adatai:
Cégnév: Leporelló-3D Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely: 4029 Debrecen Faraktár u. 29/D.
Levelezési cím: 4029 Debrecen Faraktár u. 29/D.
Adószám: 12112531-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-001032 HBm-i cégbíróságon bejegyezve
Bankszámlaszám: 10918001-00000047-55310001
Képviselő: Makszim Imre
Telefonszám: 06-52-531-365
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Üzletek, személyes átvételi pontok:
1. 4029 Debrecen, Faraktár u. 29/D.

1.2./ A Leporelló-3D Kft. Webáruházban (továbbiakban: Webáruház) leadott megrendeléssel a Megrendelő kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, a rendelés és vásárlás jelen üzletszabályzatban leírt menetével tisztában van. A szerződés nyelve: magyar.

1.3./ A Leporelló-3D Kft. papír-, írószer és más irodai termékek értékesítésével foglalkozik.

1.4./ A Leporelló-3D Kft Webáruházban történő vásárlás elektronikus úton, interneten keresztül kizárólag a http://www.lepo3d.hu webcímen lehetséges.

"17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről" ide kattintva olvasható

1.5./ A Webáruházban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és a jelen üzletszabályzatot magára nézve kötelező érvényűként elfogadja.
1.6./ Az elektronikus szerződéskötés lépései
1.6.1/. Regisztráció webáruházunkba. A Felhasználó, Fogyasztó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
1.6.2/. Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása).
1.6.3/. A Leporelló-3D Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja.
1.6.4/. A megrendelést követően 2-14 munkanappal a Futárszolgálat révén vagy postai úton eljuttatjuk a megrendelt terméket a Fogyasztóhoz. A terméket előreutalással vagy utánvéttel tudja kifizetni.
1.6.5/. A Megrendelő, Fogyasztó, legkésőbb a teljesítés időpontjában írásbeli megerősítést kap.
1.6.6/. A szerződéskötés, a megrendelés és a visszaigazolás nyelve: magyar.
1.6.7/. A megrendeléssel és visszaigazolással létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Leporelló-3D Kft. nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

1.7./ Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei
1.7.1/. A regisztráció során megadott adatait az aktuális megrendelés során tetszőlegesen megváltoztathatja.
1.7.2/. A "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
1.7.3/. Ha tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze 2 munkanapon belül Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

2./ A regisztráció
2.1./ Amennyiben a Megrendelő a Webáruházban nincs regisztrálva, a vásárlást megelőzően személyes adatainak megadásával köteles kitölteni a regisztrációs űrlapot. A megadott adatok megfelelőségéért a Megrendelő teljes felelősséggel tartozik.
2.2./ A Leporelló-3D Kft. jogosult az egy vagy több hibát, hiányosságot tartalmazó jelentkezési lapot érvénytelennek nyilvánítani, és a regisztrációs kérelmet elutasítani. A Webáruház továbbá semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves, illetve hibás regisztrációért, valamint az ebből származó hibás teljesítésért.

3./ A bemutatott termékek
3.1./ A Megrendelő a megrendelt áruk jellemzőiről, vagyis a szerződés tárgyának lényeges jellemzőiről a konkrét árucikk információs oldalán keresztül tájékozódhat részletesen. Az ismertető leírás, kép esetleges pontatlanságáért az adott termék beszállítója felelős, azért a Leporelló-3D Kft. nem vállal felelősséget. A termékképek minden esetben illusztrációk, minden egyes termék esetében előfordulhatnak eltérések, ezért ha a Megrendelőnek kérdése merül fel a termék információs oldalán található ismertetővel kapcsolatban, úgy a megrendelés előtt köteles ezzel kapcsolatosban tájékozódni a Leporelló-3D Kft. ügyfélszolgálatán.
3.2./ A vételár mindig a Webáruházban kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is, azonban nem tartalmazza a szállítási költséget. A Leporelló-3D Kft. az árváltozás jogát fenntartja.

3.3./ Az akciós áruk esetében az akció minden esetben a készlet erejéig tart. Amennyiben készlethiány miatt az akciósan rendelt terméket a Leporelló-3D Kft. nem tudja leszállítani, úgy erről a Megrendelő által megadott e-mail címre a megrendelést követően értesítést küld.

4./ Rendelés
4.1./ Minden, a Webáruházba beérkezett kosár-megrendelést követően (48 órán belül), a Webáruház rendszere e-mailen keresztül automatikus visszaigazolást küld a megrendelés beérkezéséről, amellyel jelzi a Megrendelő felé, hogy a rendszer fogadta és tárolja a megrendelést. Ezen üzenet függetlenül a raktárkészlettől, minden kosár-megrendelést követően megérkezik a megrendelő elektronikus postafiókjába.
4.2./ Raktáron lévő termék esetén a szállítási idő átlagosan 5 munkanap, amely esetenként rövidülhet. A termékre vonatkozó szállítási időt külön feltüntetjük a termék adatlapján, amennyiben a fentiektől eltérő.
4.3./ Egyedi szállítási idővel rendelkező termékek esetén az általános szállítási határidő módosulhat, amelyről a Leporelló-3D Kft. a Megrendelőket a www.lepo3d.hu oldalon az adott terméknél, és/vagy a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatja.

4.4./ Amennyiben az adott termék a megrendelés beérkezésekor nincs raktáron, a Webáruház visszaigazolást küld a termék várható szállítási időpontjáró. Ha a későbbi szállítási határidő nem felel meg, a Megrendelő a megrendelését visszavonhatja, ellenkező esetben a felek között a szerződés létrejön.

5./ Megrendelési előleg fizetése
5.1./ A Leporelló-3D Kft-nek jogában áll nagy értékű, egyedi megrendelések esetében a visszaigazolását követően előleget kérni, vagy banki átutalásos előzetes teljesítést kérni, amely a megrendelés értékének legfeljebb 50%-a lehet.

6./ Fizetési, átvételi és szállítási feltételek
6.1./ A megrendelt termék árának és az esetleges szállítási költségnek a kifizetése történhet áruátvételkor a kiszállítást végző fuvarozó részére készpénzben (Ez esetben az utánvétnek költsége van, melyről az ÁSZF 8.9 pontjában tájékozódhat. Erről tájékoztatást kap megrendeléskor és visszaigazoláskor is.), vagy az áru kiszállítása előtt a 10918001-00000047-55310001 bankszámlaszámon kezelt bankszámlaszámunkra történő banki átutalással.

6.2./ Banki átutalás esetén a megrendelt termék kiszállításának és átadásának feltétele a vételár és a szállítási költség összegének fenti bankszámlaszámon történő jóváírása. A banki átutalással járó ügyintézésből adódó szállítási késedelemért a Webáruházat semmilyen felelősség nem terheli.

7./ Személyes átvétel
Személyes átvételre a Leporelló-3D Kft. alábbi üzleteiben van lehetőség; személyes átvétel esetében szállítási költség megállapítására természetesen nem kerül sor. Személyes átvételi helyek:
4029 Debrecen, Faraktár u. 29/D.

8./ Szállítás
8.1./ A Megrendelő köteles gondoskodni arról, hogy az e-mail üzenetben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa a megrendelésben feltüntetett és visszaigazolt helyszínen, vagy a rendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül visszajelezzen elektronikus úton, levélben vagy telefonon, ha a szállítás időpontja, helyszíne nem megfelelő számára.

8.2./ Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a Megrendelőt terheli. A Leporelló-3D Kft. kizárólag akkor vállalja a csomag ismételt elküldését, ha annak vételárát és szállítási költségeit a Megrendelő előre átutalja részére.

8.3./ A Megrendelő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségéről, hiánytalanságáról megbizonyosodni, és az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően a csomagolás hiányosságaira, illetve a termék látható, nyilvánvaló hibáira vonatkozó reklamációt a Leporelló-3D Kft-nek nem áll módjában elfogadni. Ha kiszállított termékkel kapcsolatban kifogással élne, úgy azt a fuvarozó jelenlétében, írásban, jegyzőkönyv felvételével teheti meg.

8.4./ Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, úgy ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

8.5./ A megrendelt és kiszállított termék lakásba történő beszállításáról, kicsomagolásáról, összeszereléséről a Megrendelő köteles gondoskodni.

8.6./ A külföldre történő termékszállításra a jelen vásárlási feltételek nem érvényesek, külföldi szállítás vagy fizetés kizárólag egyedileg megállapított és egyeztetett feltételekkel lehetséges.

8.7./ A Megrendelőnek felróhatóan felmerült esetleges szállítási késedelemért, illetve a megrendelés teljes meghiúsulásáért a Leporelló-3D Kft-t kártérítési kötelezettség semmilyen jogcímen terheli.

8.8./ A Webáruházból megrendelt termékek kiszállítása a Leporelló-3D Kft saját fuvareszközével, illetve a Leporelló-3D Kft. által megbízott fuvarozó útján történik

8.9./ A Leporelló-3D Kft Webáruház oldalán megrendelt termékek szállítási költsége az alábbiak szerint alakul:

A kiszállítás bruttó 1490 Ft-ba kerül Magyarország határain belül.

Ettől eltérő paritással egyedi megállapodást alkalmazunk partnereinknél.

8.10./ Amennyiben egyes termékeknél a normál szállítási díjtól eltérő megjegyzés szerepel (pl.: Házhozszállítási díj nélkül, stb.), úgy ilyen esetekben a szóban forgó megjegyzés az irányadó. A Leporelló-3D Kft. csomagolási költséget nem számít fel a beérkezett megrendelésekre.

9./ Jótállás, szavatosság
9.1./ A Leporelló-3D Kft. szavatol azért, hogy az általa a Webáruházban értékesítésre kínált termékek rendelkeznek a kereskedelmi forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel.

"49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről" ide kattintva olvasható

9.2./ A Leporelló-3D Kft. köteles a kijavítani, illetve kicserélni mindazon termékeket, melyek a teljesítéskor nem felelnek meg a megrendelésben, illetve a jogszabályban foglalt feltételeknek. Szavatossági, illetve jótállási igényeinek bejelentésekor a megrendelőnek számlával, illetve jótállási jeggyel kell igazolnia, hogy a kifogásolt terméket a Leporelló-3D Kft-től vásárolta. A megrendelő hibás teljesítéssel kapcsolatos igényeit a hiba felfedezését követően haladéktalanul köteles bejelenteni a Leporelló-3D Kft-nek. A Megrendelő hibás teljesítéssel kapcsolatos igényeit a Leporelló-3D Kft. alábbi telephelyén, illetve e-mail címén keresztül jelentheti be írásos formában:
- 4029 Debrecen, Faraktár u. 29/D.
- E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

9.3./A Webáruházon keresztül megvásárolt termékekért a Leporelló-3D Kft. a megrendeléskor hatályos Polgári Törvénykönyv, illetve az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásra vonatkozó 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet szabályainak megfelelően vállal szavatosságot, illetve jótállást. A Leporelló-3D Kft. által jogszabályi kötelezettség nélkül, önként vállalt jótállásról a Leporelló-3D Kft. a Webáruház honlapján az adott termék információs oldalán, illetve a jótállási jegy kiállításával legkésőbb a megrendelt termék átadásakor tájékoztatja a megrendelőt.

9.4./ A Leporelló-3D Kft. a bejelentett hibás teljesítéssel kapcsolatos igényeket haladéktalanul kivizsgálja, és annak eredményéről írásban tájékoztatja a Megrendelőt.

10./ Vásárlástól való elállás joga
10.1./ A 17/1999. (II. 5.) számú Kormány rendelet értelmében a Megrendelő jogosult az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól. A Megrendelőt ebben az esetben semmilyen költség nem terheli. Elállásra vonatkozó igényét a Megrendelő köteles e-mailben, az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre bejelenteni. Amennyiben a Megrendelő elállási jogát a fentieknek megfelelően gyakorolja, úgy a Leporelló-3D Kft. köteles az elállással érintett termék vételárát legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszafizetni a Megrendelő részére.

10.2./ Az elállással érintett termék visszaszállításával kapcsolatban felmerült minden költség a Megrendelőt terheli. Ezen túl a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli. A Megrendelő köteles megtéríteni további a Leporelló-3D Kft-nek az elállással érintett termék mindazon értékcsökkenéséből eredő kárát, mely a termék nem rendeltetésszerű használatából ered.

11./A felelősség korlátozása
11.1./ Jelen üzletszabályzat elfogadásával a Megrendelő kijelenti, hogy az internet adta lehetőségekkel és annak korlátaival – különös tekintettel az eltérő technikai teljesítményekre és a technikai okokból felmerülő hibákra és azok következményeire – tisztában van.

11.2./ A Leporelló-3D Kft. semmilyen jogcímen nem felelős a hibás teljesítésért, amennyiben azt a Megrendelő által használt számítástechnikai eszközök, illetve az Internet kapcsolat hibája, és különösen az alábbi okok idézték elő:
- az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat,
- bármely szoftver nem megfelelő működése,
- bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei a Megrendelő oldalán.

11.3./ A Leporelló-3D Kft. jogosult szabadon módosítani a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a Webáruházat bármikor értesítési és bejelentési kötelezettség nélkül. A Megrendelésekre minden esetben a megrendelés feladásakor érvényes üzletszabályzat, illetve a megrendeléskor hatályos jogszabályok rendelkezései irányadóak.

12./ Megrendelő regisztrációjának törlése
A Webáruháznak jogában áll azon Megrendelőinek megrendeléseit, illetve regisztrációját indoklás nélkül törölni, akik legalább 2 megrendelésük kapcsán a megrendelt terméket nem veszik át a futárszolgálattól, vagy személyesen a fent megjelölt üzletek valamelyikében, a Webáruház elektronikus, illetve telefonos figyelmeztetése ellenére.

13./ Személyes adatok
13.1./ A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

13.2./ A Leporelló-3D Kft. a Megrendelők adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve beszállítóinak átadja azon adatokat, amelyek a teljesítéshez szükségesek.